به گزارش مشرق، با افزایش سرعت شیوع ویروس کرونا در اروپا، آمار مبتلایان به این بیماری در انگلیس به ۹۰ و در یونان به ۳۱ مورد رسید.
به نوشته خبرگزاری «رویترز»، «مت هنکاک»، وزیر بهداشت انگلیس روز پنجشنبه گفت: «هفتههای پیش رو، سخت خواهند بود اما با حفظ خونسردی و تصمیمات روشن، با یکدیگر از آن عبور خواهیم کرد».
بیشتر بخوانید:
فیلم/ آیا تلفات کرونا در ایران نسبت به دیگر کشورها بیشتر است؟
عکس/ شیوع کرونا و مردم وحشتزده لندن
آمریکا برای مقابله با کرونا بودجه اضطراری تصویب کرد
بررسی وضعیت کرونا در روسیه در نشست پوتین با اعضای دولت
تنها اندکی پس از اظهارات هنکاک، «کریس وایتی» مدیر دفتر امور دارویی انگلیس در جمع قانونگذاران انگلیسی با تأیید بزرگترین جهش آمار مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور گفت، بریتانیا وارد فاز دوم از چهار فاز طراحی شده توسط دولت برای مبارزه با کرونا شده است.
وایتی خطاب به قانونگذاران حاضر در پارلمان هشدار داد این ویروس ممکن است نمایندگان مجلس اعوام و مجلس اعیان را نیز مبتلا کند.
از سوی دیگر وزارت بهداشت یونان نیز اعلام کرد شمار مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور در روز پنجشنبه نسبت به روز قبل، ۲۱ مورد افزایش داشته و به ۳۱ نفر رسیده است.
پیشتر مؤسسه تحقیقاتی «رابرت کخ» آلمان نیز اعلام کرد طی چند ساعت اخیر، ۱۰۹ مورد ابتلای جدید به ویروس «کووید۱۹» در آلمان شناسایی شده است و شمار کلی مبتلایان به ۳۴۹ نفر افزایش یافته است.
همچنین آنطور که وزارت بهداشت فرانسه چهارشنبه شب اعلام کرد ۲۸۵ نفر در این کشور به ویروس کرونا مبتلا شدهاند. این در حالی است که در روزهای گذشته مراکز مهم فرهنگی و هنری در این کشور یکی پس از دیگری تعطیل شدهاند.
بر اساس آمار زنده قرار گرفته روی سایت «ورلداُمتر» وابسته به سازمان بهداشت جهانی، ویروس جدید کرونا تا کنون ۹۵۶۰۷ نفر را در سراسر جهان مبتلا کرده و ۳۲۸۷ نفر را نیز به کام مرگ کشانده است.
ویروسهای کرونا (یا کروناویروسها) خانوادهای از ویروسها هستند که بیماریهای مربوط به دستگاه تنفسی از سرماخوردگی معمولی گرفته تا برونشیت و عفونت مجاری تنفسی را منجر میشود.
ویروس کووید۱۹، از طریق تنفس و تماس هم منتقل میشود و همین امر کنترل آن را دشوار کرده است.
این ویروس، بیماری «سندرم زجر تنفسی حاد» یا ARDS را در فرد مبتلا ایجاد میکند، یک بیماری خطرناک و نارسایی دستگاه تنفسی است که با گسترش سریع التهاب و عفونت در ریهها شروع میشود. در ادامه، به دلیل پر شدن کیسههای هوایی شُشها از مایع میانبافتی، اکسیژن کافی به فرد نمیرسد و در صورت عدم رسیدگی بهموقع بیمار با خطر مرگ مواجه خواهد بود.